Auktoriserade

Våra auktoriserade och certifierade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med ditt elarbete.

Försäkrade

Våra elektriker är ansvarsförsäkrade för din och vår säkerhet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och vi ser till att vår personal har de senaste kunskaperna och utbildningarna inom branschen. Du kan känna dig trygg och säker när du väljer Elassistansen.

ROT-avdrag

När du bokar med oss, är alla våra tjänster berättigade till 30% rotavdrag. Vi tar hand om allt arbete för att söka rotavdraget.

30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Smarta hem i Stockholm med Elassistansen

Elassistansen hjälper dig att smidigt gå över till ett “smart hem”. Modernisera din bostad med hjälp av tekniska lösningar och fjärrstyrning. Vi sköter din hemautomatisering så du kan slappna av med en klimatsmart energiförbrukning som sparar dig pengar varje månad. 

Förenkla din vardag med ett smart hem

Är du igång med renovering, utbyggnad eller nybyggnation — eller vill du helt enkelt få ett smart hem utan att i övrigt ändra något? Fler och fler har upptäckt fördelarna med att låta teknik göra allting bekvämare.

Nästan vad som helst kan idag hanteras digitalt, till exempel belysning, uppvärmning och säkerhet. Fördelarna är många med smarta hem och vi på Elassistansen kan se till att behoven i just ditt hem blir uppfyllda.

Anlita oss så ser vi till att installera väl utvalda smarta hem-produkter för att förenkla din vardag!

Exempel på vanliga smarta-hem installationer är:

Smarta strömbrytare/dimmers som ger belysnings styrning

Smarta övervakningskameror

Smarta dörrlås

Smarta termostater

Integrering av mediautrustning och konfigurering av röststyrning

Behöver du hjälp med något av ovanstående eller annan smarta-hem installation?


Våra elektriker har utfört mängder av olika smarta lösningar i hela Stockholm och ingen installation är för svår för oss. Boka din auktoriserade elektriker med oss för ditt smarta hem!Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Vad ska jag tänka på innan installationen av smarta hem?

Det enda du behöver tänka på är att vara hemma under installationen samt att veta vad du vill ha installerat. Vid installationen är det också viktigt att du har tillgång till och information om elsystemet, som elcentral och strömbrytare, så att elektrikern har all den information som krävs för att utföra installationen på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom är det bra att förbereda arbetsområdet så att elektrikern har tillgång till ström- och eluttag, samt att se till att det är fritt från föremål som kan störa arbetet. Genom att förbereda på det här sättet kan vi garantera en smidig och problemfri installation.

Vad sker om systemet avviker?

Våra duktiga elektriker står alltid redo att hjälpa dig med dina elbehov. Vi inser att det kan vara frustrerande att uppleva problem med ditt elsystem, men du behöver inte oroa dig. Genom att kontakta oss, kan vi gemensamt arbeta för att identifiera och åtgärda problemet så snabbt och effektivt som möjligt. Vi är här för att underlätta din vardag och för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Kan jag nyttja Rotavdrag för smarta hem?

Vi har möjliggjort det för dig att ta del av det statliga rotavdraget på 30% vid bokning av våra tjänster. Genom att boka en tjänst hos oss, kan du spara en stor del av kostnaden och samtidigt få en högkvalitativ service från vår erfarna och auktoriserade personal.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!

Call Now Button