30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Auktoriserade

Våra auktoriserade och certifierade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med ditt elarbete.

Flexibla

Vi erbjuder flexibilitet vid bokningar, oavsett om det är en akut eljour eller en större eltjänst som behöver planeras

Lång erfarenhet

Våra erfarna elektriker har över 20 års branscherfarenhet. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitetssäkra tjänster och har en hög kundnöjdhet.

Alltid kvalitativ elservice med oss

Om det uppstår problem med en installation krävs det i regel en professionell elektriker för att utföra servicen på ett kvalitetssäkrat sätt så installationen är hållbar över längre tid. Vi hjälper dig som fått problem med exempelvis belysning, värme eller kraft och vi tar emot stora som små servicearbeten av elektrisk utrustning. 

Vårt team strävar efter att alltid leverera högkvalitativt arbete med en säker och effektiv process, från första kontakten till det sista besiktningsmomentet. Vi har ett stort nätverk av erfarna elektriker som står redo att hjälpa dig.

Är du i behov av elservice?

Vi tillhandahåller service i Stockholm av alla typer av elinstallationer. Om du är ute efter en erfaren och kompetent elektriker så har du kommit alldeles rätt. Elassistansen utför snabb och trygg service och sätter alltid kunden i fokus.

Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Kan jag nyttja Rotavdraget vid service?

Du kan nyttja rotavdrag vid en service när du bokar våra tjänster, det är en möjlighet att få en del av kostnaden för din installation tillbaka. 30% av kostnaden är berättigad för rotavdrag, och vi hjälper dig att söka detta avdrag för att göra din installation så prisvärd som möjligt. Kontakta oss för att få veta mer om hur rotavdraget fungerar! 

Hur vet jag vad som behöver service?

Våra elektriker kan hjälpa dig med att felsöka problemet. Vi kan också hjälpa dig med att byta ut trasiga enheter och installera nya belysningssystem. Vi är dessutom utbildade i att säkerställa att alla elsystem är säkra och uppfyller gällande säkerhetskrav. Så vänd dig till oss för all hjälp du behöver med dina elinstallationer, vi garanterar en professionell och pålitlig service.

Är ni auktoriserade?

Ja, vi är auktoriserade genom elsäkerhetsverket. Vi innehar AL fullständigt auktorisation som omfattar alla elinstallationsarbeten. Vi har också ett brett kunskapsområde och erfarenheter från en mängd olika projekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet på våra tjänster och arbetar enligt de senaste säkerhetsreglerna och normerna. Genom vår auktorisering från elsäkerhetsverket kan du vara säker på att vi har den kompetens som krävs för att utföra elinstallationer på ett säkert och professionellt sätt.

Auktoriserade

Vi erbjuder konkurrenskraftiga och fasta priser som 

Flexibla

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum.

Lång erfarenhet

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!

Call Now Button