50% på laddstation
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Vi hjälper dig med installation av laddstation i Stockholm

Vill du kunna ladda din elbil hemifrån? Med en laddbox på din tomt kan du öka både säkerheten och även effektivisera din energiförbrukning, Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation så du kan ladda på ett säkert och effektivt sätt! Kontakta oss så hjälper vi dig att  identifiera ditt behov och går igenom vilka förutsättningar det finns på din tomt för att sedan föreslå den bästa lösningen för dig och ditt hem!

50% på laddstationer med Elassistansen

Om du bokar en helhetslösning med Elassistansen, det vill säga beställning och installation av laddstation får du grön ROT som ger dig 50% på både laddboxen och installationen. 

elassistansen

Stora fördelar med att installera en laddbox

Även om du har ett vägguttag som du vanligtvis använder för att ladda med finns det stora fördelar med att installera en laddbox. Framför allt ur ett säkerhetsperspektiv då ett vägguttag inte är konstruerat för den typen av belastning.

En annan fördel med att installera en laddbox är att du enklare kan ha koll på mängden el du använder, samt att du kan schemalägga din elförbrukning under tider då det är billigare att ladda. Dessutom går laddningen upp till fyra gånger snabbare än om du använder ett vanligt vägguttag och du kan själv styra laddningen genom din telefon eller surfplatta oavsett var du befinner dig.

Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Vad kostar det att installera en laddstation?

Om du vill installera en laddstation för din elbil, rekommenderar vi att du vänder dig till oss på Elassistansen som hjälper dig nyttja ditt gröna rotavdrag på 50%. Vi erbjuder installation av laddstationer till konkurrenskraftiga priser, inklusive alla nödvändiga material. Kontakta oss för en snabb kostnadsfri offert! 

Vilken infromation behöver ni från mig som kund?

För att säkerställa en smidig installation av din laddstation, rekommenderar vi att du även inkluderar information om elkapaciteten i ditt hem, så vi kan se till att laddstationen får den strömstyrka den behöver för att fungera optimalt. För att få en exakt offert och undvik eventuella förändringar under installationen, vänligen tillhandahåll oss med detaljerad information om ditt hem och dina önskemål.

Måste jag köpa in laddboxen?

Nej, vi samarbetar med EFUEL som är återförsäljare för laddboxar. Ni behöver endast tänka på hur många laddboxar ni vill installera. Vi tar hand om resten, från rådgivning till installation. Vi säkerställer att laddstationen är anpassad efter dina behov och att den är säker att använda. Med vårt samarbete med EFUEL har vi tillgång till marknadens bästa och mest prisvärda laddboxar. Så du kan vara säker på att du får den bästa möjliga lösningen till ett rimligt pris.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!

Call Now Button