30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Auktoriserade

Våra auktoriserade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med vårt elarbete.

ROT Avdrag

När du bokar med oss, är alla våra tjänster berättigade till 30% rotavdrag. Vi tar hand om allt arbete för att söka rotavdraget.

Ansvarsförsäkrade elektriker

Våra elektriker är ansvarsförsäkrade för din och vår säkerhet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och vi ser till att vår personal har de senaste kunskaperna och utbildningarna inom branschen

Behöver du en auktoriserad elektriker i Stockholm?

Elassistansen har lång erfarenhet i elbranschen och hjälper företag och privatpersoner med alla typer av eluppdrag och elinstallationer. ROT-avdraget ger dig dessutom 30% avdrag på arbetskostnaden av utfört arbete! Kontakta oss direkt så hjälper vi dig med din elinstallation och hur du kan nyttja ROT-avdraget .


Elinstallation i Stockholm med garanti

Elinstallationsarbete kan förenklat beskrivas som allt arbete på en elanläggning fram till och med eluttaget. Majoriteten av uppdrag där el är inblandat kräver en auktoriserad elinstallatör då nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom. Om du bokar din elinstallation med Elassistansen får du auktoriserade elektriker som utför arbetet på ett tryggt & säkert sätt och lämnar även garanti på arbetet.

Ny elektricitet i hemmet på ett säkert sätt

Vid nybyggnation eller ny elektricitet i en befintlig byggnad är det dessutom viktigt att installationen är beständig i många års tid –utan att åsamka andra problem. Därför är det viktigt att anlita en elektriker som säkerställer hög kvalité i utförande och resultat. Självklart är vi även försäkrade och lämnar garanti på utfört arbete


Vi utför all typ av elinstallation

Vi utför alla typer av elinstallationer och eldragningar oavsett om det handlar om en renovering eller nyproduktion. Våra uppdrag kan innebära små åtaganden som byte av vägguttag till större projekt som indragning av golvvärme.

Exempel på andra arbeten vi ofta utför är bland annat:

  • Renovering av elanläggningar
  • Omdragning av el
  • Installation av jordfelsbrytare
  • installation av vitvaror


Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Hur nyttjar jag Rotavdraget?

När du bokar våra tjänster, är det en möjlighet att få en del av kostnaden för din installation tillbaka. 30% av kostnaden är berättigad för rot avdrag, och vi hjälper dig att söka detta avdrag för att göra din installation så prisvärd som möjligt.

Utför ni alla typer av elinstallationer?

Vi är specialiserade på alla slags elinstallationer, från mindre reparationer till större projekt, och vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att arbetet utförs på ett professionellt och säkert sätt. Våra auktoriserade elektriker har en djup kunskap om alla regler, lagar och förordningar som rör elinstallationer, och de fortbildar sig ständigt för att alltid hålla sig uppdaterade och kunna erbjuda dig högkvalitativa tjänster.

Vad ska man tänka på när man anlitar en elektriker?

Det är viktigt att anlita en auktoriserad elektriker, detta gör att du kan vara säker på att arbetet utförs på ett säkert och korrekt sätt, i enlighet med alla gällande regler, lagar och förordningar. En auktoriserad elektriker har även den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra elektriska installationer och reparationer på ett effektivt och kompetent sätt

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00! 

Call Now Button