30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Auktoriserade

Våra auktoriserade och certifierade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med ditt elarbete.

Flexibla

Vi erbjuder flexibilitet vid bokningar, oavsett om det är en akut eljour eller en större eltjänst som behöver planeras.

Lång erfarenhet

Våra erfarna elektriker har över 20 års branscherfarenhet. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitetssäkra tjänster och har en hög kundnöjdhet.

Har du problem med elen? Vi felsöker åt dig! 

Våra duktiga och auktoriserade elektriker kan ta hand om dina elproblem och göra det enkelt och stressfritt för dig. Genom en noggrann och effektiv felsökning, kommer vi att hitta orsaken till problemet. När du kontaktar oss kan du vara säker på att vi inte bara identifierar felet, utan också tar ansvar för att åtgärda det på plats. Vi strävar alltid efter att minimera din stress och förbättra din upplevelse.

Vi löser dina elbekymmer

Vi utför all typ av service, stort som litet. Några exempel är felsökning av jordfel, felsökning av kortslutning och felsökning av elektriska utrustningar i bostaden såsom strömbrytare, vägguttag och lampor. Vår elektriker gör en effektiv felsökning av ditt elsystem och kan avgöra snabbt vad defekten beror på och om det kräver en snabb åtgärd.

Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Kan jag nyttja Rotavdrag vid felsökning?

Ja! Vi har möjliggjort det för dig att ta del av det statliga rotavdraget på 30% vid bokning av våra tjänster. Genom att boka en tjänst hos oss, kan du spara en stor del av kostnaden och samtidigt få en högkvalitativ service från vår erfarna och auktoriserade personal.

Hur vet jag när något behöver felsökas?

Du kan kontakta oss om du upplever att det är för låg spänning i ditt elnät eller om du har problem med att strömmen stängs av helt. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina elrelaterade problem och säkerställa att ditt hem eller verksamhet har en säker och driftsäker elinstallation. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att effektivt och säkert diagnostisera och lösa eventuella problem.

Är ni auktoriserade?

Vi är auktoriserade genom elsäkerhetsverket. Vi innehar AL fullständig auktorisation som omfattar alla elinstallationsarbeten. Vi har också ett brett kunskapsområde och erfarenheter från en mängd olika projekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet på våra tjänster och arbetar enligt de senaste säkerhetsreglerna och normerna. Genom vår auktorisering från elsäkerhetsverket kan du vara säker på att vi har den kompetens som krävs för att utföra elinstallationer på ett säkert och professionellt sätt.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!

Call Now Button