30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Auktoriserade

Våra auktoriserade och certifierade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med ditt elarbete.

Lång erfarenhet

Våra erfarna elektriker har över 20 års branscherfarenhet. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitetssäkra tjänster och har en hög kundnöjdhet.

Ansvarsförsäkrade elektriker

Våra elektriker är ansvarsförsäkrade för din och vår säkerhet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet med det senaste teknikerna på marknaden. 

Installation, reparation & byte av elcentral i Stockholm

Att ha en välfungerande elcentral i sin bostad är ett måste för ett tryggt och säkert hem. Det är härifrån elen sprider sig ut till alla delarna i din bostad. Få kontroll över hjärtat i elinstallationen genom att anlita Elassistansen. Vi hjälper dig med reparation, felsökning samt byte och installation av elcentraler. Boka dina elekriker med Elassistansen här! 

Ett säkrare hem med byte av elcentral

En väldigt smidig modernisering av ditt hem är att byta elcentral. Det ger högre säkerhet både när det kommer till ström men också när det gäller brandrisker. Om du behöver byta elcentral eller kan behålla din gamla beror på dess ålder, dess kapacitet och funktion. Kontakta oss så rådgiver vi dig om din elcentral.

Vad är den stora skillnaden på en gammal elcentral och en ny?

Moderna elcentraler innehar tryggare automatsäkringar än de äldre med klassiska proppar. Det går inte lika mycket ström i ledningarna vilket gör att kablarna klarar sig bättre då det inte uppstår samma värmeutveckling inom dem. Detta ger t.ex. högre brandsäkerhet

Typer av moderna kretsskydd

Det finns ett stort antal moderna kretsskydd att välja mellan, t.ex. dvärgbrytare, jordfelsbrytare och personskyddsbrytare. Dvärgbrytare skyddar mot överström och kortslutning. Jordfelsbrytare skyddar mot läckström till jord. Om en felström inträffar i din anläggning så känner jordfelsbrytaren av detta omedelbart och bryter kopplingen mellan strömmen och den del av anläggningen som drabbas av felström. Detta betyder att strömmen endast går den väg som den ska genom kablar och apparater, och att den inte har tid att orsaka skada. Personskyddsbrytare kombinerar funktionerna i en dvärgbrytare och en jordfelsbrytare i en enhet. Vi hjälper dig att välja rätt kretsskydd för ditt hem!

Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor kunder

Vad ska jag tänka på innan bokning?

För att göra planeringen så effektiv som möjligt och för att säkerställa att vi förstår dina specifika önskemål rekommenderar vi att du tar en stund att tänka igenom ditt projekt och samlar ihop så mycket information som möjligt innan du bokar en tjänst med oss. Detta kan inkludera detaljer som måtten på utrymmet, dina befintliga elanläggningar, önskad belysningslayout och andra viktiga faktorer som är relevanta för ditt projekt. Genom att förbereda dig på det här sättet, kan vi hjälpa dig att få en mer exakt och anpassad tjänst.

Har Elassistansen erfarna elektriker?

Våra elektriker har mångårig erfarenhet inom elteknik och installationer, vilket gör att du som inte inte behöver vara orolig att arbetet inte utförs på ett säkert och professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och vi ser till att vår personal har de senaste kunskaperna och utbildningarna inom branschen. Du kan känna dig trygg och säker när du väljer Elassistansen för din belysningsinstallation.

Vad gör jag om jag inte vet vart min elcentral ligger?

Vi stöttar dig med alla frågor och guidar dig genom processen, oavsett om du har en fråga om elanläggningen i ditt källarförråd på ett flerbostadshus eller om du har en annan typ av fråga. Vår målsättning är att alltid vara tillgängliga och hjälpsamma för våra kunder.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00! 


Call Now Button