30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Auktoriserade

Våra auktoriserade och certifierade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med ditt elarbete.

Lång erfarenhet

Våra erfarna elektriker har över 20 års branscherfarenhet. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitetssäkra tjänster och har en hög kundnöjdhet.

Ansvarsförsäkrade elektriker

Våra elektriker är ansvarsförsäkrade för din och vår säkerhet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet med det senaste teknikerna på marknaden. 

Elbesikning i Stockholm med behöriga elektriker

Genom en elbesiktning får du reda på om ditt hus är tryggt och säkert att bo i. Bokar du en elbesiktning med oss så säkrar vi ditt hem från elolyckor som exempelvis brandolyckor som kan uppstå av elfel, du slipper dessutom bli överraskad av kostnader som du inte räknat med. Vi på Elassistansen har auktoriserade elektriker som ser till att ditt hem är redo för en trygg och säker inflyttning.

Elbesikning i Stockholm med behöriga elektriker

Genom en elbesiktning kan du också få råd och tips om hur du kan energispara och göra ditt hem mer effektivt. Vi kontrollerar allt från säkringsskåp, ledningar och uttag till belysningssystem och elapparater, så du får en heltäckande rapport om elsystemet i ditt hem. En regelbunden elbesiktning är också en viktig förebyggande åtgärd för att förhindra elolyckor. Kontakta oss idag för att boka en elbesiktning och säkra ditt hem för en trygg och säker framtid!

Elbesiktning av äldre bostad

Om man köper eller bor i en äldre bostad rekommenderas en besiktning av hemmets elinstallationer. Ofta är äldre hus inte anpassade till dagens användning av elapparater och kan därför lätt bli överbelastade. Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med anläggningen som leder till allvarliga skador på både bostad och människor. Kontakta oss så berättar vi mer om hur en elbesiktning kan gå till i just din bostad eller lokal.

Hur utförs en elbesiktning?

Under en besiktning tittar vi på centralen och säkringar, kontrollerar uttag och kablar samt gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Vi går igenom elanläggningen och fastställer dess säkerhet och tekniska standard. I slutet får du ett protokoll som visar om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om det finns fel som behöver hanteras

Frågor och svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Kan man nyttja Rot avdrag vid en elbesiktning?

Vi har möjliggjort det för dig att ta del av det statliga rotavdraget på 30% vid bokning av våra tjänster. Genom att boka en tjänst hos oss, kan du spara en stor del av kostnaden och samtidigt få en högkvalitativ service från vår erfarna och auktoriserade personal. Kontakta oss så berättar vi mer hur rotavdraget fungerar för dig som privatperson! 

Vad sker efter besiktningen?

Våra duktiga elektriker genomför en grundlig undersökning för att garantera att alla elinstallationer är säkra och i god funktion. De samlar sedan all information för att kunna erbjuda dig som kund en kostnadsfri och detaljerad offert på de nödvändiga reparationer som behövs i ditt hem. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en säker och problemfri elmiljö.

Hur sker betalning?

Betalningen för våra tjänster sker enkelt och smidigt via en säker betalningslänk som du får tillgång till efter att du har accepterat vår offert. Vi garanterar en säker och trygg betalningsprocess. Kontakta oss för en kostnadsfri offert! 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!


Call Now Button