30% Rotavdrag

Med Elassistansen har du rätt att använda dig av rotavdraget på 30%. Vi hjälper dig!

Auktoriserade elektriker

Elassistansen innehar auktorisation via elsäkerhetsverket. Kontakta oss för en säker installation.

Garanti på arbetet

Elassistansen lämnar alltid garanti på arbetet. Kontakta oss för att veta mer om vår garanti!

30% rotavdrag
auktorisede eleKtriker
garanti på arbetet

Installation av belysning 

Vi har ett brett utbud av belysningslösningar för alla rum i ditt hem, från kök, sovrum, vardagsrum till badrum. Våra elektriker har lång erfarenhet inom belysningsteknik och installation, vi säkerställer alltid kvaliteten på vårt arbete. Vi arbetar noga tillsammans med dig för att förverkliga dina önskemål och visioner för din nya belysning. Du kan också använda dig av 30% rotavdrag när du bokar våra belysningsinstallationstjänster. Kontakta oss idag för att höra mer om rotavdraget och våra lösningar så hjälper vi dig boka in en elektriker för din installation!

Vi hjälper dig med all typ av belysning

Vi utför nyinstallationer och ominstallationer av diverse belysning. Vi har även kunskap om olika typer av ljussättning. Våra elektriker guidar dig gärna genom processen för att dina rum ska få rätt belysning sett till behov och ser till att ljussättningen blir så härlig som möjligt för en trevlig inomhusmiljö! Vi vägleder dig gärna genom de beslut gällande både funktion, säkerhet, design och energispar. 

Våra elektriker arbetar dagligen med olika former av elinstallationer, eldragningar och annat inom belysning. Gör tillvaron lite ljusare och anlita oss för dina belysningsbehov!

Frågor & svar

Här kan du läsa om vanliga frågor från kunder

Utför ni arbeten för företag och privatpersoner?

Våra kunder är verkligen en bred kundgrupp och inkluderar allt från stora företag och bostadsrättsföreningar till elbolag och privatpersoner. Vi har stor erfarenhet och kunskap inom elteknik och installationer och har därför en förmåga att hjälpa våra kunder med allt från stora projekt till mindre akuta ärenden. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig och professionell service och vi jobbar hårt för att säkerställa att våra kunder är nöjda med resultatet av vårt arbete. Boka din eltjänst med oss här! 

Kan ni montera spotlights?

Självklart! För en optimal installation av spotlights, rekommenderar vi att du bifogar detaljerade bilder och ritningar som visar husets utseende samt den önskade layouten. Detta ger våra elektriker en tydlig bild av vad som krävs för att leverera den perfekta lösningen enligt dina önskemål. Genom att skicka dessa detaljer till oss i förväg, kan vi också säkerställa att all material och komponenter finns tillgängliga och att installationen kan gå så smidigt som möjligt.

Kan jag nyttja Rot avdraget?

Vi har möjliggjort det för dig att ta del av det statliga rotavdraget på 30% vid bokning av våra tjänster. Genom att boka en tjänst hos oss, kan du spara en stor del av kostnaden och samtidigt få en högkvalitativ service från vår erfarna och auktoriserade personal. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan nyttja ditt rotavdrag som privatperson!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

 Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!

Call Now Button