Auktoriserade

Våra auktoriserade och certifierade elektriker har mångårig erfarenhet inom elinstallation och teknik, så du kan känna dig trygg med ditt elarbete.

Försäkrade

Våra elektriker är ansvarsförsäkrade för din och vår säkerhet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och vi ser till att vår personal har de senaste kunskaperna och utbildningarna inom branschen. Du kan känna dig trygg och säker när du väljer Elassistansen.

ROT-avdrag

När du bokar med oss, är alla våra tjänster berättigade till 30% rotavdrag. Vi tar hand om allt arbete för att söka rotavdraget.

30% rotavdrag
auktoriserade eleKtriker
garanti på arbetet


Alla våra tjänster

Vi har ett brett utbud av eltjänster och skräddarsyr lösningar efter dina önskemål. Vi har hjälpt både stora och mindre företag men också privatpersoner med allt från stora projekt till mindre akuta ärenden.
Hittar du inte det du söker? Lugn, vi hjälper dig!

ELInstallation
cropped-Namnlos-design-38.jpg
sERVICE
energiutvärdering_el
felsökning
Besiktning
Belysning
elcentral
elcentral
SMARTA HEM
laddstation


Alla våra tjänster

Vårt breda sortiment av eltjänster inkluderar skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Vi har erfarenhet av att arbeta med både stora och små projekt för både företag och privatpersoner, inklusive allt från stora projekt till akuta ärenden. Söker du efter något specifikt? Vi är här för att hjälpa dig.

ELInstallation
energiutvärdering_el
felsökning
besiktning
elcentral
elcentral
belysning
SMARTA HEM
laddstation

50% på laddstationer med Elassistansen

Om du bokar en helhetslösning med Elassistansen, det vill säga beställning och installation av laddstation får du grön ROT som ger dig 50% på både laddboxen och installationen. 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!


 


Call Now Button