30% rotavdrag
auktoriserade eleKTriker
garanti på arbetet

Om Elassistansen

Vi på Elassistansen har en lång erfarenhet inom elbranschen och har arbetat med alla typer av elinstallationer, service och underhåll under de senaste 20 åren. Vår breda kunskap inom området gör oss till ett självklart val när du söker en erfaren och pålitlig elektriker.

Vår målsättning är att alltid leverera högkvalitativ service och arbete, och att överträffa dina förväntningar vare sig du söker hjälp med en liten eller en större elinstallation. Vi är stolta över vårt fokus på professionalism och långsiktighet, och vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder.


Elektriker som lämnar garanti!

Vi på Elassistansen är övertygade om kvaliteten på vårt arbete och är därför glada att kunna erbjuda en garanti på allt arbete vi utför. Vi strävar alltid efter att leverera det bästa möjliga resultatet och vår garanti är ett uttryck för vår förmåga och självsäkerhet.

Du kan känna dig trygg med att vi står bakom vårt arbete och att vi är redo att agera om du skulle ha några frågor eller problem med din elinstallation. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina elbehov, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskar en offert.

Fördelar med Elassistansen

ISO 9001

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är viktiga delar i vårt arbete. Därför är företaget certifierat enligt ledningssystemet ISO9001. Det innebär bland annat att vi kan jobbar mer effektivt samt ha förmånliga priser! 

Certifikat och försäkring

Vi är försäkrade och har alla de nödvändiga certifikat och behörigheter som krävs för att arbeta med el i stor skala. Anlitar du Elassistansen som din elektriker i Stockholm så kan du vara säker på att du får trygga och professionellt utförda tjänster. Vi är dessutom registrerade hos Elsäkerhetverket!

ROT-avdrag

När du bokar med oss, är alla våra tjänster berättigade till 30% rotavdrag. Vi tar hand om allt arbete för att söka rotavdraget. Bokar du installation av laddbox.  Om du bokar en helhetslösning med beställning och installation av laddstation får du grön ROT som ger dig 50% på både laddboxen och installationen.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

 Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Vi kontaktar dig inom en timme!
  3. Du får ett kostnadsfritt prisförslag
  4. Vi hjälper dig boka in önskad tjänst

Du kan även ringa oss direkt på  0 8 -502 755 90 för en snabb bokning & offert. Vi har öppet alla dagar i veckan 08.00-21.00!

Begär offert

Call Now Button